Winnaar prijsvraag bekend

Dieuwertje van Boekel heeft de prijsvraag 'Weg met die verstoorder' gewonnen met de prachtige slogan 'Wie bouwt aan de toekomst, fundeert op het verleden'.

facebook twitter

Informatiemarkt

Ook dit jaar wordt er een informatiemarkt georganiseerd waarop bedrijven en instellingen zich kunnen presenteren aan het archeologische veld. Wij proberen de prijzen zo laag mogelijk te houden om zoveel mogelijk bedrijven en instellingen de kans te geven zich te presenteren.

Inschrijving voor de Informatiemarkt kan tot 1 oktober hier.

Houd er rekening mee dat de genoemde bedragen alleen betrekking hebben op de standhuur. Iedereen die de stand bemenst dient zich als deelnemer in te schrijven en ontvangt daarvoor een separate factuur.

Basisstand

Een basisstand bestaat uit 1 tafel en 2 stoelen. Er is geen ruimte voor, achter of naast de tafel voor het plaatsen van banners, achterwanden of andere extra's.

Royale stand

Een royale stand bestaat uit 1 tafel en 2 stoelen, met ruimte voor, achter of naast de tafel voor het plaatsen van één extra item zoals een banner of achterwand.

Maatwerkstand

Een maatwerkstand ten slotte is bedoeld voor bedrijven of organisaties die niet voldoende hebben aan een standaardstand. Als je bij je aanmelding doorgeeft dat je voorkeur uitgaat naar een maatwerkstand, dan nemen wij contact met je op om te bespreken wat je precies nodig hebt. Wij maken op basis daarvan een kostenopgave.

Tarieven

Basisstand Royale stand Maatwerkstand
1 dag € 90,75 € 163,35 op aanvraag
2 dagen € 121,00 € 211,75 op aanvraag

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW

Foto's: Wil Klarenaar